Már megint mi történt?

Este 10 körül éreztem már, hogy valami nincs rendben. Elkezdett puffadni a gyomrom - megint az a durvábbik fajta - szédültem, nyomott a fejem, hányingerem volt. Tipikusan olyan érzések, mint amikor valami hiba esik a diétámba. Egyre rosszabbul lettem, a puffadás erősödött, kóválygott a fejem és a dipankrin sem segített, pedig máskor egy ilyen kis tabletta a megmentőm. Gondolkodtam, hogy mi okozhatja a problémát, de sajnos fogalmam sem volt és még most sincs. Csak olyan dolgokat ettem, amit Anya vagy én készítettünk, vagy pedig joghurtot/gyümölcsöt. A joghurttól eddig semmi bajom nem volt (éppen tegnap számoltam be róla, hogy mennyit eszem) a gyümölcs pedig nem volt kezelt, így nem lehet fertőzött. 1 óra körül kezdtem jobban lenni, de nem tudtam aludni... Egész éjjel aludtam kb. két órát. Reggel pedig szinte kidobott az ágy, pedig nem éreztem már a puffadást. Most megint érzem, szédülök is kicsit és mellé még hulla fáradt vagyok. Vissza kellett volna menni a suliba, de hát így nem ment. Május közepére kaptam időpontot a gasztros doktorhoz, csak imádkozom, hogy ne derüljön ki valami újabb érzékenység, vagy allergia, mert nekem ez is sok... El vagyok keseredve, ki vagyok borulva és egyszerűen nem tudom mit csinálok rosszul, mikor mindenre odafigyelek... Ötletem sincs...

Share:

4 hozzászólás

  1. Bocsánat,mert csak tippem van : nem lehet mégis a jogobella a ludas? Én sajnos nem bízom a bolti dolgokban: beleraknak olyat,amit lehet,hogy fel sem tüntetnek....:(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudom. Már jó párszor ettem belőle, és eddig nem okozott problémát. Mindenképpen felveszem a kapcsolatot a céggel és utánakérdezek a dolognak. Köszönöm az ötletet. :)

      Törlés
  2. Glutén intoleranciához sajnos sokszor társul más pl tejfehérje, tojás allergia és bármi ok nélkül kialakulhat akármikor. Nálam is ez van :( Esetleg próbáld ki hogy kihagyod a tejet és a tojást 1 napig, ha ugyanúgy rosszul vagy akkor nem erről lesz szó. Ha javul akkor mindenképpen érdemes kivizsgáltatni ezeket is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, ki fogom próbálni. Tegnap is ettem tojást, lehet, hogy az okozott problémát, de remélem nem, mert imádom. :( :)

      Törlés