Tegyünk Együtt Egymásért 6. találkozó - Zalaszentgrót

A májusi találkozónkat egy Retro egészségnap keretei között tartottuk, ugyanis meghívtak bennünket, hogy vegyünk részt a finomságainkkal, tanácsainkkal együtt. Voltunk már Zalaszentgróton, decemberben megismertek bennünket, és Bettin keresztül tartották is a kapcsolatot a kis csapatunkkal.
Őszinte leszek: tűkön ülve vártam ezt a napot, ugyanis Marcika (Mona tündéri kisfia) születése után 3 hónapig szüneteltettük a találkozókat. Hiányoztak a többiek, meg úgy az egész hangulat, velük is nagyon jó volt újra találkozni.
Sokáig tanakodtam, mit is süssek, hiszen ez a hét nekem elég húzós - mint ahogy a szorgalmi időszak utolsó hete mindig az szokott lenni. Ezért olyan finomságot kellett választanom, amivel hamar elkészülök. Sajnos így most Áginak nem tudtam kedvezni a perecekkel, viszont, ahogy láttam, a pogácsáim is nagy sikert arattak nála - és másoknál is.
Szombat este megsütöttem mindent - glutén-, laktóz- és cukormentes kakaós csigák, kakaós-fahéjas kekszek és pogácsák készültek, majd el is csomagoltam őket, hogy a lehető legkevésbé száradjanak ki.
Mona és Ági vasárnap 10 óra előtt valamivel be is futott és indultunk tovább Zalaszentgrótra. Az út a szokásos jó hangulatban telt, ezt nem is részletezem... beszélgettünk új tervekről - nagyon jó ötleteink vannak - és alig vártuk, hogy megosszuk őket Bettivel.
1 órán belül oda is értünk, végre teljes lett a kis csapat, kipakoltuk a finomságainkat és jöhettek is a kóstolók. Ismét rengeteg csemegével készültük: Mona gesztenyés-kakaóhabos tortát, Mirinda szeletet, kenyeret és medvehagymás pogácsát is sütött. Ági csirkekrémmel, brokkolikrémmel és almás süteménnyel készült, Betti pedig Hello Kitty-s kekszeket, puncsos süteményt, kenyeret és humuszt készített. A krémekhez pedig még friss zöldségekből lehetett válogatni... minden elfogultság nélkül mondom: azt hiszem, most is kitettünk magunkért. :)
Nagyon kedves családokkal beszélgettünk, akár gluténérzékenységgel, a paleo életmóddal kapcsolatban, akár pedig életmódváltással kapcsolatban érdeklődtek. 
Még mindig annyira fura, hogy úgy jönnek oda hozzánk, hogy olvasnak bennünket és rengeteg dolgot tudnak rólunk, mi pedig olyan keveset róluk. De olyan jó ilyenkor megismerkedni. :)
Nagyon jól éreztük magunkat, örültünk, hogy találkozhattunk Veletek, és ne feledjétek: május 16-án találkozunk Budapesten az Allergén napon!











 sign photo sign_zpsd9768155.png

Share:

0 hozzászólás