Gluténmentes sajtos TUC keksz

Úgy döntöttem, hogy a videóban bemutatott finomságok receptjét bejegyzés formájában is közzéteszem, mert így könnyedén vissza lehet keresni a hozzávalókat is. :)
Nézzük, hogyan készül a sajtos TUC keksz házilag, gluténmentesen.

Hozzávalók
  • 85 g Nutri Free Mix per Pane
  • 40 g rizsliszt
  • 3 g sütőpor
  •  25 g reszelt sajt
  • 1 tojássárgája
  • 45 g olvasztott vaj/margarin
  • 70 g tömlős sajt
A hozzávalókból rugalmas tésztát gyúrunk, majd 20 percre hűtőbe tesszük. Utána rizsliszttel szórt nyújtólapon vékonyra nyújtjuk, tetszés szerinti formákat szaggatunk belőle, majd 175 fokos sütőben 15-20 perc alatt készre sütjük őket.
Isteni finom, tényleg olyan, mint az "igazi". :)


És a videó:

sign photo sign_zpsd9768155.png

Share:

0 hozzászólás