Gluténmentes gyros tál

Egészen eddig sosem ettem még gyrost. Egyszer ettem kebabot, de gyrost még soha. Gluténmentes életem előtt nem is kívántam, amióta pedig nem szabad, bármikor meg tudnám enni. Ahogy az lenni szokott... :)
Kriszta, séf-pozícióját megerősítvén folytatta konyhai tevékenységét, ezúttal gyros tálat készített. Nagyon finom lett. :)
A titkos recept kiszivárgott a konyhából, egyenesen a séf kezei közül...

0,5 kg csirkemellet megmosunk, majd 1 cm széles és 3-4 cm hosszú darabkákra aprítjuk fel. Gyros fűszerrel (Vegetát használt, de összetevők szerint a Lucullus is jó) jól befűszerezzük és kb. fél órára a hűtőbe tesszük. 1 kis fej salátát, 2 kígyóuborkát, 4 paradicsomot, 1 hagymát felszeletelünk és egy tálba tesszük. 8 db krumplit megtisztítunk, felvágjuk és olajban kisütjük. A húst serpenyőben kis olajon kisütjük. Tányéron egymás mellé helyezzük, a salátát tzatziki szósszal (Univer üveges, gm. és nagyon finom) leöntjük.
(4 főre)


Jó étvágyat kívánunk:
Kriszta éssign photo sign_zpsd9768155.png

Share:

0 hozzászólás