Tejszínes-kukoricás csirke
Nem azt mondom, hogy a leggusztusosabb étel, amit valaha láttatok, de hihetetlenül finom. :) Egyszer már készítettem korábban, akkor nem töltöttem fel, mert látványra nem valami megnyerő, de most, hogy újra elkészült, mivel nagyon finomnak ítéltük meg, gondoltam, megosztom Veletek. :)
Hozzávalók
- 600 g csirkemell
- 1,5 fej vöröshagyma
- 4 gerezd fokhagyma
- só
- bors
- 3 dl főzőtejszín
- 1 doboz csemegekukorica
A vöröshagymát apróra vágtam és kevés olajon üvegesre pároltam. Ekkor rátettem a felkockázott csirkemellet, majd hagytam, hogy átsüljön. Mikor kifehéredett, akkor sóztam, borsoztam, majd mikor teljesen átsültek a csirkekockák, ráöntöttem a tejszínt és hagytam fortyogni. Végül ment a csemegekukorica is és szépen összefőztem az egészet.
Mi rizzsel ettük, nagyon egyszerű kaja és finom is. :)
0 hozzászólás