Salty pattogatott kukorica

Túl sokat írtam róla, túl sok írok róla, pedig meg sem érdemli. Tegnap voltam Pennyben és már a sima sós-ra is rá van írva, hogy nyomokban glutént tartalmaz, úgyhogy már ne vegyétek meg! Fel fogjuk velük venni a kapcsolatot, megkérdezzük, hogy mi okozza, hogy eddig egyik sem, majd szép fokozatosan mindegyik tartalmaz nyomokban glutént, mert ez már engem kicsit felháborít.

Share:

2 hozzászólás

  1. Lehet kapni sima kukoricat es azt 5 perc kipattogtatni. Kicsi olaj kell a labasba, es 2 szem kukorcia, ezt kell melegiteni fedo alatt, amikor a ket szem kipattogot annyi kukoricat kell beletenni a labasba, ami lefedi a labas feneket, magyarul 1 sor :) Aztan a fedot visszateve kisse razogatva megvarni mig mind kipattog. Nekem a gyerekek imadjak nezni foleg hogy uvegfedot hasznalok, nagyon elvezik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, ez jó ötlet, azt hiszem ezentúl én is így fogom csinálni! :)

      Törlés