ALDI - Gluténmentes termékek

Eddig is sokat jártunk az Aldiba, mert felvágottakat tekintve egy paradicsom. Rengeteg szalámi, sonka, kolbász, parizer csomagolásán olvasható a gluténmentes felirat. Ezekben szerencsére meg is lehet bízni. Olyan ritkán, és olyan kevés helyen látunk ilyet, hogy minden kis apróságnak megörül az ember.
Ami nagyon nagy haladás, hogy most már gluténmentes kenyerük is van. Habár vákuumos, amiről sajnos nagyon jól tudjuk, hogy elég szutyi minőségű, a semminél vitathatatlanul jobb. :) 


Ha lúd, legyen kövér alapon nem csak kenyérrel kedveskedik nekünk az Aldi, a Gullón Maria keksze is kapható már a Sparos és Tescos árainak töredékéért.


Van glutén-, laktóz- és cukormentes bödönös fagyijuk is. A bödönös az túlzás, ez csak a képzeletemben élt azóta, hogy megláttam az újságban a képét. Hogy is fogalmazhatnék helyesen? Edényke? Pohárka? A kicsinyítő képzőt nem véletlenül tettem oda. :D 699 forint, de hát "mindenmentes".


És az egyik legnagyobb örömöm a jégkrém. :) Tavaly nyáron csak Calippo-ztam, vagy ha McDonald's-ban jártunk, akkor egy McFreeze-zel hűsítettem a forró nyári napokat. De végre egy olyan jégkrém, amiben nincs semmi, még laktóz se, és garantáltan gm. Mennyország. :) Van csokis-epres, csokis-vaníliás verzió is, mindössze 99 forintért.


Egyértelműen kijelenthetem: az Aldi halad a korral. És nagyon kedves, figyelmes. Megkönnyíti a mindennapokat (lsd: szalámik) és megjutalmaz minket (lsd: fagyi).
Köszi Aldi!

Share:

4 hozzászólás

  1. Huhh, ez tök jól hangzik, csak azt tudnám nálunk miért nem láttam ilyen csodákat? Na jó, fagyit még nem kerestem, de a többi sem ugrott elém nézelődés közben. Pedig mostanság kivagyok élezve az ilyen feliratokra, hogy gluténmentes. Mint ennek számomra kellemes eredményére be is számoltam nálam. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is úgy tudok örülni egy gluténmentes feliratnak, mint majom a farkának. :D A kenyér meg a keksz újdonság, nemrég kezdték el árusítani. A "bödönös" fagyi elvileg régóta van már, de arra csak most bukkantam rá. :) A pálcikás jégkrém pedig (nálunk) a pénztárnál van kicsi fagyasztóban.

      Nálunk sajnos még a közelben sincs olyan étterem/pizzázó, ami vállal gluténmentes étel készítést is. Úgyhogy most irigykedem! :) De örülök, hogy fejlődik az ország ilyen tekintetben. :)

      Törlés
  2. Magnum is az:-)ettem mandulasat:-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=136078799900450&set=pb.127676197407377.-2207520000.1399707386.&type=3&theater

      Itt volt a nagy felismerés számomra is! :) A mandulás nagyon finom!!!

      Törlés