Mozzarellás, paradicsomos csirkemell

Ismét visszatértek a dolgos és sűrű hétköznapok (elmentek egyáltalán?), úgyhogy ismét egy gyors ebédtippet hoztam Nektek. Pontosabban Kriszta ajánlja Nektek a mai menüt, ami nagyon hamar elkészül és nagyon finom!

Hozzávalók adagtól és ízléstől függőek, nincsenek arányok, nem lehet elrontani. :)
A csirkemellet megmossuk, felszeljük, majd sózzuk, borsozzuk és kevés olajon elősütjük. Fogunk egy Jénai tálat, az aljára tesszük az elősütött csirkemell szeleteket, majd megpakoljuk ízlés szerinti mennyiségű mozzarellával és paradicsommal, majd megszórjuk bazsalikommal.
Ekkor betesszük 180 fokos sütőbe, nem kell sokáig sütni, mivel a csirke ugye elő van sütve, csak éppen addig, míg ráolvad a sajti és picit "megplöttyed" a paradicsom (kb. 15 perc).
Köret szintén ízlés szerint, én rizzsel enném. :)




sign photo sign_zpsd9768155.png

Share:

0 hozzászólás