Gluténmentes pékáru az ALDI-ban

Biztos nem én vagyok az egyetlen, aki eleinte mindig megörült, ha valamilyen gluténmentes pékáru jelent meg az újdonságok között, aztán utána sajnos nyugtáznom kellett, hogy ízét és állagát tekintve sajnos - szépen fogalmazva - furák voltak. És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy az áruk általában horribilis. 
Gluténmentes életem egyik legnagyobb meglepetése, öröme, mérföldköve volt, amikor rátaláltam az Aranycipó üzletekben a Pécsváradi Aranycipó Kft. gluténmentes termékeire. Isteni finomak és gluténmentes létükre jó áron is vannak (2 bagett alakú "zsemle" 219 Ft, fehér vekni 409 Ft, magvas vekni 429 Ft.). Azóta - ha Pécsen járok, és éppen nem fogyott el az összes - rendszeresen szoktam vásárolni.
Szintén nagy meglepetésként ért, hogy az ALDI is elkezdte forgalmazni a Pécsváradi Aranycipó Kft. termékeit, igaz picikét drágábban, de itt magvas bagett alakú "zsemlét" is lehet kapni és valami elképesztően finom!!!
Napokig bírják úgy, hogy megtartják a jó állagukat, így kiránduláshoz, utazáshoz pláne tökéletes!
Úgy örülök neki! :)

Magvas zsemle/fehér zsemle: 299 Ft, Fehér vekni: 399 Ft

sign photo sign_zpsd9768155.png

Share:

7 hozzászólás

  1. Én is nagyon megörültem, amikor pár napja felfedeztem az Aldiban, de nekem egyáltalán nem ízlik :(( Juli

    VálaszTörlés
  2. Hű, de jó! Ma megnézem. :)

    VálaszTörlés
  3. Üdv! pár napja fedeztem fel ezeket a termékeket! Kettőt fajtát azonnal vettem is !!! kóstolás után odáig meg vissza voltam a gyönyörtől!!! várom a további felhozatalt! (bukta,béles,perc) :-) köszi ALDI!!!

    VálaszTörlés
  4. Szerintem nagyon finom. Pirítósnak, melegszendvicsnek is tökéletes, nagyon szeretem :)

    VálaszTörlés
  5. A nem magos is fincsi? Azt még nem mertem kioróbálni.

    VálaszTörlés
  6. jól hangzik...és mi a helyzet az egyéb összetevőkkel? tudja valaki, hogy van-e benne tartósítószer, egyéb nemjóféle e-betűk, stb...? köszi :)

    VálaszTörlés