Franciasaláta és majonézes krumpli
Egy nyári buliban mi is lehetne tökéletesebb köret? Sok ember jön, akik szeretik a finomat --> köret: francia saláta és majonézes krumpli. Ez a vendéglátás alaptétele, ha ezt eddig nem tudtátok, akkor most jól jegyezzétek meg.
Csinálunk egy majonézes-tejfölös alapot, ugyanis ez lesz mindkét saláta alapja.
Egy nagy tálban ízlés szerint elkeverünk Univer majonézt, tejfölt, kis mustárt, sóval, borssal ízesítjük és kevés porcukorral édesítjük.
A franciasaláta esetében mi most a könnyebb utat választottuk, ugyanis mirelit franciasaláta alapot és mexikói keveréket kiolvasztottunk, aprítottunk hozzá egy kis csemegeuborkát és almát, majd jól beleforgattuk a majonézes-tejfölös alapba.
A krumplisalátánál héjában megfőztük a krumplit, meghámoztuk, felszeltük, majd vékonyra szelt vöröshagyma társaságban forgattuk a majonézes alapba.
Nekem a krumplis a favorit, de mindegyik elfogyott. :)
Pózoló kislány immár pózoló kislány és pózoló kisfiú táborára bővült |
0 hozzászólás