Házi chips - garantáltan gluténmentes

Kriszta készítette ma délelőtt, hogy még az utolsó hajrában legyen energiám. :)

2 krumplit meghámozunk, uborkaszeletelővel lereszeljük, majd annyi vízbe tesszük, hogy ellepje. 10-15 perc múlva a vizet leöntjük, a krumpliszeleteket 2 papírtörlő (vagy tiszta konyharuha) közé tesszük és felitatjuk a vizet belőle. Olajat hevítünk, majd a krumpliszeleteket kisütjük benne. Egy tálba papírtörlőt teszünk és a készre sült (szépen megpirult és ropogós chips-eket rátesszük). Ízlés szerint sózhatjuk, fűszerezhetjük (Kriszta a maradék gyros fűszerrel ízesítette) és készen is vagyunk. Garantáltam gluténmentes!

Kellemes chipsyzést kívánunk!
Kriszta éssign photo sign_zpsd9768155.png

Share:

0 hozzászólás