Gluténmentes sajtos stangli

Kerek egy hónapja, hogy rátaláltam a csoda-pogácsa elkészítési módjára. Azóta már többen is megsütöttétek, és kivétel nélkül mindenkinél nagy sikert aratott. Azt már tudjátok, hogy szeretem a változatosságot, így nem akartam újra ugyanazt elkészíteni, kicsit változtattam. Csupán a megjelenésén és egy kis plusz hozzáadásával.  A receptet ITT megtaláljátok, ugyanúgy készült a tészta, ahogy a pogácsa esetében is. A kelesztés után ezúttal téglalapokat vágtam a kinyújtott tésztából, megkentem őket tejes tojássárgájával és alaposan megszórtam reszelt trappista sajttal. Így sültek ki és arattak ismét lehengerlő sikert.
Vigyázzatok, mert már a sütőből kiáramló illatokra összegyűlik a család a konyhában... :)


 sign photo sign_zpsd9768155.png

Share:

0 hozzászólás