Gluténmentes fagyik az Interspar-ban

Mivel megállíthatatlanul robogunk a forró nyár felé, tettem egy kört az Interspar-ban és felmértem a gluténmentes fagyik terepét. Hát, megmondom őszintén, kellően elképedtem, ugyanis rengeteg újdonság várt. Sok-sok olyan fagyi volt, amivel eddig sehol sem találkoztam és ott díszelgett rajtuk a gluténmentes felirat. Tök jó :)

Ott volt például ez a Swedish Glace nevű finomság vaníliás és málnás ízben, ami nem csak gluténmentes, laktózmentes, hanem egyenesen tejmentes! Jó, mi? :) Egy doboz akciósan 999 Ft.

Találtam 4U Free From fagyikat is, ami mind a dobozát, mind pedig a tartalmát tekintve nagyon hasonlít az ALDI-ban kapható gluténmentes fagyikra. Csokis, vaníliás-gyümiöntetes verziókban kapható és 999 Ft. (Glutén-, búza- és tejmentes)

Majdhogynem ikertestvérek a Charme fagyikkal, ami egyrészt szintén csokis ízben kapható, de itt a vaníliás eperöntettel van, ezek cukor-, laktóz- és gluténmentesek. (799 Ft)

Akinek még több mindenre kell figyelnie,  annak jó alternatíva lehet a Gelatiamo paleo fagyija, amin mint láthatjátok is, rengeteg "mentes jel" sorakozik - tej-, szacharóz-, szója-, aroma- és gluténmentes. Egy doboz 1399 Ft.

A Prima jégkrémek számomra már nem jelentettek újdonságot, ugyanis ezeket már tavaly is nagy boldogan fogyasztottam. (Ezeken kívül még van több íz is, de most csak ennyi volt.)

Ezek mellett még kaphatóak természetesen a Carte d'or gluténmentes sorbet finomságai is, de azokat majdnem minden üzletben megtaláljátok.
Én hihetetlenül örültem neki (és még mindig örülök), hogy ilyen mértékben bővült a választék! :)

sign photo sign_zpsd9768155.png

Share:

2 hozzászólás

  1. A gelatiamo Paleo jégrémmel én fentartással lennék!
    Az oldalára oda van írva, hogy nyomokban tejet és glutént tartalmazó gabonaféléket tartalmazhat!I

    VálaszTörlés
  2. Szia! A Swedish Glace cukormentes is? :)

    VálaszTörlés