Gluténmentes pizza
Rengetegféle lisztből készítettem már gluténmentes pizzát, de igazából mindig csak a liszteket változtatom, a recept ugyanaz: a jól bevált, tökéletes pizzareceptem. :)
Ezúttal a Mester család kelt tészta lisztjét vetettem be és ebből készítettem el az isteni olasz finomságot.
Hozzávalók
- 250 g Mester család kelt tészta liszt
- 4 g porélesztő
- 1 tk.só
- 2 dl meleg víz
- 2 ek. olívaolaj
Mikor megkelt, picit átgyúrtam, majd két részre osztottam - két kisebb pizzát szerettem volna belőle készíteni.
A tetejére Mester család pizzaszósz, sonka, chilis kolbi (♥) és sajt került.
175 fokos sütőben kb. 25 percig sütöttem, isteni finom lett - meleg szívvel, tüzes szájízzel ajánlom a chilis kolbit feltétként, egyszerűen ISTENI!
0 hozzászólás