Barackos csirke
Szintén egy végtelenül egyszerű ebéd ötlet a sűrű hétköznapokra. :) Anya még nyáron készítette el, amikor rengeteg barackunk volt, de sajnos annyi eszem volt, hogy teljesen elfeledkeztem róla, ezért kerül most fel. No, de sebaj, télire eltett barackból is tökéletesen jól el lehet készíteni.
Megmossuk a csirkemellet, majd felszeljük és picit sózzuk, borsozzuk. Egy kevéske olívaolajon picit átsütjük a hússzeletek mindkét felét (szeletenként 1-2 perc), majd fogunk egy Jénai tálat és az aljába bepakoljuk őket. Ráhalmozzuk a barackdarabkákat ízlés szerint többet-kevesebbet, majd szintén ízlés szerinti mennyiségű sajtot reszelünk rá.
175 fokos sütőbe tesszük, amíg ráolvad és picit megpirul a sajti.
Aztán lehet is falatozni. :)
Aztán lehet is falatozni. :)
0 hozzászólás