Az én egyedi gluténmentes pólóm

Képzeljétek el, pénteken átvehettem életem pólóját! A Kreativator jóvoltából megtervezhettem a saját, egyedi pólómat, amit a linkre kattintva Ti is megtehettek! :)
Fantasztikus ötletnek tartom, hogy lehetőségünk van megalkotni azt a pólót, ami tökéletesen illik hozzánk, és az már tuti, hogy ez bizony nem fog szembejönni velünk az utcán.
A tervezőprogram segítségével kiválaszthatjátok, hogy milyen fazonú pólót szeretnétek, lengébbet, vagy inkább karcsúsítottat, valamint választhattok színt és természetesen méretet is.
Ha megvannak ezek az "alap dolgok", akkor jöhet a móka része, ugyanis bármilyen grafikát, szöveget elhelyezhettek rajta, tetszés szerint. Válogathattok kész motívumok közül, de fel is tölthettek saját készítésű képeket, feliratokat. Az egész a fantáziátokra van bízva, és persze arra, hogy milyen pólót álmodtatok meg magatoknak. :)
Én a Life márkájú póló mellett döntöttem, a 18 választható színből pedig végül a világosszürke melírozott lett a befutó. Ahogy láthatjátok, felül a "Gluténmentes élet" feliratot helyeztem el, ezáltal is már valamennyire egyedi darab lett. :) Aztán egy nagyon édes fagyi került a pólómra, alá pedig a felirat "Hi, I'm gluten free!".
Azért döntöttem végül az angol mellett, mert kint - Amerikában - a gluténérzékeny emberre is mondják,  hogy gluten free, tehát értelmezhető (elsősorban) úgy, hogy a fagyi mondja, hogy "helló, én gluténmentes vagyok!" De úgy is, hogy a póló viselője, vagyis én vagyok "gluten free". Amit magyarul nyilván nem mondanék, hogy "Helló, gluténmentes vagyok!". Úgyhogy ezzel a végtelenül frappáns megfogalmazással csak az angol nyelv segítségével tudtam élni. :D
És milyen a póló a valóságban? Az S-es méret rám szerintem teljesen jó lett, a póló anyagát imádom, nagyon kényelmes. Bár csak néhány napos a kedvenc pólóm, a nyomat is tartósnak tűnik, összességében nagyon jó minőségű lett a végeredmény, biztos vagyok benne, hogy nagyon sokat fogom hordani. :)
Ezentúl büszkén viselem, hogy "I'm gluten free!" (Legalábbis a fagyi biztos! ;))

Ha megtetszett az ötlet, a www.kreativator.eu/hu/ oldalon Ti is megalkothatjátok az egyedi pólótokat! ;)


sign photo sign_zpsd9768155.png

Share:

0 hozzászólás