Gluténmentes melegszendvicskrém

Anyával bandukoltunk a Tesco-ban, mikor bevillant, hogy de megennék egy jó kis melegszenyát. De nem gépit, hanem rendes, hivatalos melegszendvicset. Emellett pedig bevillant az is, mintha a Tesco-ban lenne olyan melegszendvicskrém, amin ki van emelve, hogy gluténmentes. Uccu neki, indultam is, majd 1 perc múlva már a dobozkákkal a kezemben indultam meg a pénztár felé. 
Nagyon nehéz olyan finomságokat találni, amiből esetleg kimarad a glutén, ha összetevőként nem kerül bele, akkor általában keresztszennyeződésként belekúszik a kis szemét. És most nem csak az összetevők és allergén infó ad tájékoztatást, hanem konkrétan rá van írva, hogy gluténmentes! :) Igen, van benne ízfokozó, látom. De én gluténérzékeny vagyok, nem ízfokozóérzékeny. Tudom jól, hogy nem egészséges, de nem is méreg, ahogy sokan állítják.
Előre látom ezeket a kommenteket, úgyhogy hozzáfűzöm: ENNEK A BEJEGYZÉSNEK AZ A LÉNYEGE, HOGY GLUTÉNMENTES A MELEGSZENDVICSKRÉM. Bocsi, hogy kiabáltam, de sokan nagyot hallanak. :)






sign photo sign_zpsd9768155.png

Share:

3 hozzászólás

  1. Szia Dori! Ha a én már a nagyon durva glutén és laktóz intoleranciában szenvedek a sajt helyett mit tegyek a szenyára? Tudnál nekem tippet adni? Köszönöm szépen a válaszod nagyon tetszik az oldalad szeretem olvasni😉

    VálaszTörlés
  2. Szia Dori! Ha a én már a nagyon durva glutén és laktóz intoleranciában szenvedek a sajt helyett mit tegyek a szenyára? Tudnál nekem tippet adni? Köszönöm szépen a válaszod nagyon tetszik az oldalad szeretem olvasni😉

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Fruzska!
      Köszönöm a kedves szavaidat. :) Lehet kapni különféle laktózmentes, illetve növényi sajtokat (teljes tejmentes) is, azzal megpróbálkozhatnál. :)

      Törlés