Megint egy évvel öregebb lettem (és bölcsebb is talán)

Valamiért még nem léptem be abba a korba, hogy minden évben a születésnapomon mélységesen elszomorodjak, hogy már megint elrepült egy év, oda az ifjúságom és ne is említsétek, hogy megint egy évvel öregebb lettem. Még mindig örülök neki - remélem, még jó sokáig. :)
Aznap éjfélre Bálint ébresztőt állított, nehogy befusson egy kósza sms, vagy Facebook üzenet még az ő köszöntése előtt. Édi. :) Így indult a szülinapom.
A másnap aznap kevésbé volt sikeres, egy tömbös órának és egy előadássorozatnak köszönhetően fél 7-ig iskolában voltam - jó, legalább a délelőttöm szabad volt.
Este fáradtan battyogtam hazafelé, nem is gondoltam volna, hogy mi fog rám várni. :) Lufi-özön és a konyhába belépve egy gyönyörű glutén-, tej- és cukormentes Eszterházy tortán égett a 24-es gyertya. Bálint intézte, teljesen titokban úgy, hogy ne is sejtsek semmit. Ez olyan figyelmes volt tőle, hogy a gyertya lángja, aztán a füstje picit csípni kezdte a szemem, de aztán elmúlt. :)
Ez a csodaszép torta volt az, amivel várt, a Mester család pécsi üzletéből, a Diétázók boltjából rendelte.


Másnap, pénteken már jöttünk haza, Anya mondta, hogy este természetesen itthon is megünnepeljük, hogy telik az idő és már brutálisan felnőtt vagyok - valamiért folyamatosan tudatosítani akarom magamban, de nem megy. Jézusom... 24? Anya ilyenkor már férjhez ment. Durva.
Itthon ünnepi vacsi volt, töltött csirke, kacsa... és még sorolhatnám. És itthon is kaptam egy tortát, Anya puncstortát készített nekem. Imádom a puncs szeletet, ezt alakította most át torta verzióba, nagyon-nagyon finom volt! :)


Úgy készítette, ahogy a puncs szeletet, csak tortaformában, és egy puncs puding alapú krémmel vonta be az egészet a máz helyett.
Nagyon köszönöm a sok-sok figyelmességet Nektek! <3
sign photo sign_zpsd9768155.png

Share:

2 hozzászólás