Gluténmentes sajtos TUC keksz
Úgy döntöttem, hogy a videóban bemutatott finomságok receptjét bejegyzés
formájában is közzéteszem, mert így könnyedén vissza lehet keresni a
hozzávalókat is. :)
Nézzük, hogyan készül a sajtos TUC keksz házilag, gluténmentesen.
Hozzávalók
- 85 g Nutri Free Mix per Pane
- 40 g rizsliszt
- 3 g sütőpor
- 25 g reszelt sajt
- 1 tojássárgája
- 45 g olvasztott vaj/margarin
- 70 g tömlős sajt
A hozzávalókból rugalmas tésztát gyúrunk, majd 20 percre hűtőbe tesszük. Utána rizsliszttel szórt nyújtólapon vékonyra nyújtjuk, tetszés szerinti formákat szaggatunk belőle, majd 175 fokos sütőben 15-20 perc alatt készre sütjük őket.
Isteni finom, tényleg olyan, mint az "igazi". :)
És a videó:
0 hozzászólás