Krémtúró házilag
Kiskoromban nagyon szerettem a krémtúrót, de már egy jó ideje egyáltalán nem ettem. Mivel napokban elkészített túrófánk nem kívánta meg az összes túrót, így a fél kilóból még 150 g maradt. Szemeztem a kis csomaggal, mi is legyen belőle. Akkor jött a szikra: hát krémtúró!
Fogtam a 150 g túrót, ráöntöttem kb. 3-4 evőkanál rizskrémet (tejföl, kókuszkrém ugyanúgy jó), majd botmixerrel homogenizáltam az egészet. (A túró állaga miatt a krém, tejföl mennyisége változó, ezt látjátok.)
Ment hozzá egy zacskó vaníliás cukor, egy fél biocitrom reszelt héja, még egy pici vaníliaaroma, majd 2-3 kisebb barack felaprítva. Alaposan elkevertem és kész is lett. :) Nem nagy ördöngösség, és ebben a nagy melegben, behűtve.... nyami...

0 hozzászólás