Nestlé termékek - allergén információ

A Nescafé classic az egyik kedvenc instant kávém, de valakitől azt hallottam, hogy nem teljesen megbízható. Ezért írtam a Nestlé Fogyasztói Szolgálatnak az allergénekkel kapcsolatban, meg is kaptam a választ, aminek nagyon örülök.

"Szíves tájékoztatásul közöljük, hogy a Nestlé Hungária Kft. az általa forgalmazott termékekre vonatkozó allergén információt minden esetben feltünteti a termékek  csomagolásán. Cégünk komoly erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy termékeink a lehető legkevesebb allergén anyagot tartalmazzák, ahol pedig az allergén jelenléte elkerülhetetlen, ott erről a jogszabályi követelményeken túl teljes körű tájékoztatást nyújtunk  a termékek címkéjén (összetevőként vagy nyomokban).

Kérjük, fogyasztás előtt minden esetben olvassa el a termék csomagolásán található naprakész információkat. Ha Ön nem talál allergén összetevőre utaló jelzést a termék csomagolásán, ez azt jelenti, hogy a termék nem tartalmazza receptúrája szerint azt az adott allergént, illetőleg a gyártási technológia során sem kerül érintkezésbe allergén tartalmú anyagokkal."

Ennél pontosabb és kielégítőbb választ nem is kaphattam volna. :)


sign photo sign_zpsd9768155.png

Share:

0 hozzászólás