Különleges bundás hús
Anya valamelyik nap az egyik nagyon jó barátnőjével beszélgetett és mint háziasszonyok, természetesen körüljárták az "és Te mit főztél?" témakört is.
Tippet kaptunk, hogy legközelebb mit készítsünk mi is. Van ennek valami különleges neve, de azt sajnos elfelejtettem, így került oda a különleges jelző a bundás hús elé.
Rengetegszer csináljuk a krumplis bundás húst, ebben egy pici eltérés van, a fokhagyma.
Felszeljük a csirkemellet, besózzuk, picit borsozzuk, majd elkészítünk egy sűrűbb palacsintatésztát (1 tojás, körülbelül 1 ek. rizsliszt és 1 ek. valamilyen gluténmentes lisztkeverék, egy kis só és annyi víz, vagy tej, hogy egy sűrű
palacsintatészta-szerűt kapjunk). Ebbe a masszába krumplit reszelünk, majd beletörünk 2-3 gerezd fokhagymát. Beleforgatjuk a csirkemellszeleteket és forró olajban kisütjük.
Fincsi. :)
0 hozzászólás