10. Tegyünk Együtt Egymásért találkozó Zalaszentgróton

Zalaszentgróton már 3. alkalommal járt a Tegyünk Együtt Egymásért csapata, ezúttal az Anyatejes világnap alkalmából látogattunk el ismét. A rendezvény július 31-én délelőtt volt a városi sportcsarnokban, ami nagyon sok család érdeklődését keltette fel. A diétás tanácsadásunk és süteménykóstolónk mellett számos program várta az érdeklődőket, gyermekeknek lufihajtogatással, arcfestéssel, csillámtetoválással, zenés programmal, a szülőknek tanácsadással és termékbemutatóval kedveskedtek a szervezők.
Ezúttal is sok finomsággal készültünk, gluténmentes, cukormentes, tejmentes, zsírszegény és szénhidrát csökkentett süteményeink ismét nagy sikert arattak még a kisgyerekek körében is. Szülők érdeklődtek az ételallergiáról, amiben érintett a családjuk, vagy csak felmerült a gyanú és szükségünk volt néhány tanácsra. Kismamák fordultak hozzánk, hogyan tudnák a szülés után visszanyerni alakjukat, természetesen az egészséges és hosszútávú fogyást szem előtt tartva.
Ismét egy nagyon jó hangulatú délelőttöt töltöttünk együtt, legközelebb pedig augusztus 15-én találkozunk Miskolcon, ahol megünnepeljük a Tegyünk Együtt Egymásért csapat első születésnapját. Mindenkit várunk szeretettel a miskolci Paleo klubban!


sign photo sign_zpsd9768155.png

Share:

0 hozzászólás