Egészségnap a 17. kerületben, avagy a 7. Tegyünk Együtt Egymásért találkozó


Igen, ez volt az a nap, amikor bőven számítottunk rá, hogy rengetegen lesznek, ezért nem kevés adag kóstolóval készültünk. A rendezvény 9-kor kezdődött, meg is érkeztünk valamivel 9 óra előtt és gyorsan elkezdtük szépen elrendezni az asztalunkat, ízlésesen kipakolni a finomságainkat. Mit ne mondjak, már pakolás közben láttuk a kíváncsiskodó szempárokat, akik nyálcsorgatva figyelték a finomabbnál finomabb falatokat. Hát... ezt őszintén mondom, nem csodálom. Nagyon jól néztek ki. :) Mona ezúttal a webshop-ot is képviselte, így megismerkedhettünk Annával - aki a webshop körüli teendőkben segített. Nagyon kedves lány!

Ha Mona, Ági és én együtt vagyunk, akkor általában igen víg a hangulat. Ez most sem volt másképp. Még ki sem pakoltunk, már megjelentek az első érdeklődők, kóstoltak, véleményeztek és kérdeztek. Csináltunk közös fotókat, tanácsokat adtunk és örömmel nyugtáztuk, hogy most is nagyon ízlenek a finomságaink. 
Rengeteg kisgyerek is jött, akiknek extra boldogság volt, hogy szinte bármiből tudtak választani, ami az asztalon volt. És mint tudjuk, ami a gyereknek boldogság, az a szülőnek is az. És ha tudjuk, hogy örömet szereztünk, akkor mi is örülünk. Ha van ördögi kör, akkor ez bizony az angyali kör!
2-3 óra elteltével, hiába töltöttük fel mindig a kis kosarakat, bizony kezdtek elfogyni a sütemények, sósak, kenyerek... Így Ági nagyon kreatívan szó szerint falatkákat gyártott belőlük, hogy így is jusson egy kis kóstoló mindenkinek. 
Nagyon nagy sikerünk volt. Természetesen nem csak nekünk, hanem a kóstolóknak is. Jól esett, hogy ismét ennyien fordultatok hozzánk és hogy segíteni tudtunk. 
Ismét jó volt találkozni Veletek!
És íme a találkozón készült fotók:
Újdonsággal is készültünk: Ági előre legyártott kis táblácskákat, hogy miket sütöttünk és azok mitől mentesek
 sign photo sign_zpsd9768155.png

Share:

0 hozzászólás