Gluténmentes vaníliakrémes sütemény eperrel

Nálunk végeláthatatlan méreteket öltő eper-mánia van... kibontakozóban. Vasárnap vendégeink voltak, így Anya nekik - persze közben nekünk is - készítette el ezt az isteni epres-krémes csodát. Sütött egy kakaós piskótát, ezúttal csak 5 tojásból. A piskóta receptet a linken eléritek, arányosan 5 tojáshoz képest kell alakítani a mennyiségeket és annyi a különbség, hogy a liszthez annyi kakaóport teszünk, amíg el nem érjük a kívánt színt. 175 fokos sütőben kb. 20-25 percig sül.
Főzött egy csomag vaníliapudingot 3 dl tejjel és 3 ek. cukorral, majd megvárta, míg kihűl. Akkor belekevert 20 dkg Liga margarint.
Miután kihűlt a piskóta, rátette a vaníliapudingos krémet, majd egy kis felvert Hulala-val díszítette és a legtetejére eper került...
Beszéljenek helyettem a képek! :D


sign photo sign_zpsd9768155.png

Share:

0 hozzászólás