DECEMBER 23. - Gluténmentes rántott camembert áfonyalekvárral
Családi kedvenc... először a veszprémi Fekete Bors étteremben ettünk, azóta mindenki imádja. Én például ott még nem is ettem mást, mert ez annyira finom, hogy minden alkalommal emellett döntök. Most viszont arra a döntésre jutottam, hogy bizony házilag is megpróbáljuk elkészíteni úgy, hogy ne folyjon ki a sajti, hátha sikerült. Sikerült bizony, nem is akárhogyan, isteni finom lett! :)
Hozzávalók
Hozzávalók
- camembert
- rizsliszt
- tojás (+kis só + tej)
- gluténmentes zsemlemorzsa
- - olaj a sütéshez
Panírozás után egy tálcán sorakozva ismét eltöltöttek egy fél órát a fagyasztóban, utána sütöttem ki őket bő, forró olajban.
Elképesztő finom lett, főleg hasábkrumplival és áfonyalekvárral az igazi ♥
0 hozzászólás